MAX-Repair gaat strategische samenwerking aan met Metalak

MAX-Repair gaat strategische samenwerking aan met Metalak

MAX-Repair, het landelijke schadeherstelnetwerk voor trucks en zwaar vervoer, kiest Metalakals strategische partner voor haar schadeherstelactiviteiten voor een periode van 5 jaar. Hiervoor werd tijdens de kick-off op vrijdag 26 juni het startschot gegeven.

Schadelast terugbrengen
In deze samenwerking levert Metalak paint en non-paint producten streven beide bedrijven gezamenlijk naar verdere optimalisatie van processen. Tijdens de kick-off werden de verschillende services en begeleiding van Metalak gepresenteerd, waaronder voorraadbeheer en technische ondersteuning. Hiermee moet MAX-Repair verder in staat zijn de schadelast voor haar opdrachtgevers te beheersen en te verminderen. MAX-Repair en Metalak zullen in de toekomst verdere initiatieven hierin ontplooien.

Lakleveranciers
Voorafgaand aan de keuze voor Metalak heeft MAX-Repair sinds het vierde kwartaal van 2014 in totaal zes lakleveranciers beoordeeld: “Een technische commissie heeft uiteindelijk bepaald dat Metalak de beste prijs-kwaliteit levert met de beste service.” Het partnership gaat op 1 juli in, met een uitrol van drie maanden.

MAX-Repair bestaat momenteel uit 40 servicewerkplaatsen, inclusief 6 heavy-duty schadeherstelbedrijven en 2 reclamestudio’s voor trucks, bestelauto’s, trailers, personenvervoer en zwaar materieel.

 

 


  • Deze pagina delen
  • Share on Google+