Digitale schadeafhandeling MAX-Repair voor TVM Verzekeringen

Het landelijke schadeherstelnetwerk voor trucks en zwaar werkmaterieel MAX-Repair zal per 8 december 2015 schades gaan afhandelen via het digitale vrachtwagenplatform van TVM.

Beide partijen bereiken hiermee een efficiencyslag waar het gaat om het adequaat administratief afhandelen en beheren van complexe schades voor de transporteur ( minder rompslomp). Door het landelijke one-stop-shopping principe van het  schadeherstelnetwerk van MAX-Repair betekent dit ook een snellere inzetbaarheid van de voertuigen van de transporteur.

team MAX-Repair in opleiding voor het calculeren binnen het TVM  vrachtwagenplatform

Jozua Hollander, manager schadebehandeling bij TVM, vertelt enthousiast: “Door het landelijke initiatief voor schadeherstel van MAX-Repair zijn wij in staat een volgende stap te maken met het volledig elektronisch afhandelen van truckschades via een professionele keten. MAX-Repair heeft met haar kennis en kunde een wezenlijke bijdrage geleverd om het platform te professionaliseren. Wij zien MAX-Repair dan ook als business partner”.  

 Allard Pit, directeur MAX-Repair: “Al onze schadeherstel calculatoren van de MAX-Repair schadeherstel vestigingen hebben de afgelopen periode het digitale paspoort behaald voor het correct verwerken van de schades voor TVM-verzekeringen, waarmee wij wederom een stap hebben gemaakt in onze dienstverlening naar  onze klanten teneinde de schade aan hun truck, trailer of zwaar ( werk) materieel voertuigen  zo snel en adequaat mogelijk af te handelen.

MAX-Repair kwam onlangs in het nieuws door de uitbreiding van het landelijke schadeherstelnetwerk door de toetreding van de Van Tilburg Bastianen Groep.


  • Deze pagina delen
  • Share on Google+